Webinar Van een Bore-Out naar een Playful Life

Dinsdag 26 september 2023

van 19.00- 20.00 uur.

Als je klachten hebt door een Bore-Out wil je daar natuurlijk van af.
Hoe kun je dit veranderen?

Je hebt lang, te veel dingen MOETEN doen die geen uitdaging, zingeving, voldoening of plezier geven. Dus je bent dan heel druk met de verkeerde dingen.
In 2019 hadden 1,3 miljoen Nederlandse werknemers last van burn-outklachten, evenveel als het jaar ervoor. Hieronder vallen ook mensen met een Bore-Out omdat klachten met elkaar overlappen. Daar wil je niet bij horen!
Voel je je al een tijdje verveeld, vermoeid en heb je weinig energie? Wil je taken doen waar je energie van krijgt en die passend bij je zijn? Zodat je je waardevol voelt op je werk en in je privé-omstandigheden. Wil je ontdekken wat voor jou belangrijk is?


Je gaat in het Webinar “Van een Bore-Out naar een Playful Life” ontdekken:

o Wat de mogelijk achterliggende oorzaken zijn van je Bore-Out
o Welke talenten of krachten jij kunt gebruiken om te herstellen of een Bore-Out kunt voorkomen
o Wat non-verbale therapie voor jou kan betekenen

“Door de beeldtherapie die ik bij Henriëtte volgde, denk ik op bepaalde momenten in mijn leven simpelweg terug aan de opstelling van de figuren en stukken, zoals ze aan het eind van de therapie stonden. Wanneer ik dat voor me zie, dan weet ik weer precies op welke manier ik in het leven wil staan. Dat voorkomt dat ik terugval in het patroon dat ik juist wil voorkomen. Henriëtte hielp me tijdens de sessies door subtiel de juiste vragen aan mij te stellen over de figuren die ik in het zand had neergezet. Ik vond het fijn om te merken dat ze zich helemaal in mijn situatie kon inleven. Ze kwam soms terug op zaken die ik eerder had genoemd en zelf alweer vergeten was. Na iedere sessie maakte ik een foto van de opstelling. In de week erna schreef ik er een verhaal bij. Het was bijzonder om te merken dat door de beschrijving van de figuren, het verhaal steeds meer ging leven.” – Cliënt.

Welkom op dinsdag 26 september als je meer wilt weten.

Tijd: 19:00 -20.00 uur

Gratis deelname. Graag aanmelden.

mail: henriette@beeldinzetten.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *