Gratis Introductie The Artist\’s Way. Maandag 14 maart 19.00 uur

\"\"
Introductie The Artist\’s Way

Tijd te nemen om CREATIEF te zijn, om jezelf een moment van RUST te gunnen en om TE LUISTEREN NAAR JEZELF. Het zijn cadeautjes aan jezelf. 

Ga je door op de oude manier van te lang, te veel dingen MOETEN doen die geen uitdaging, zingeving, voldoening of plezier geven?

Of wil je verandering en niet meer druk zijn met dingen die energie vreten waardoor je bekaf wordt en een kort lontje hebt?

De online groep van The Artist’s Way kan je daarbij helpen. Om te reflecteren, te (her)ontdekken waar je blij van wordt en energie op te doen voor de situatie waar je in leeft.
GENIETEN EN PLEZIER BELEVEN staan voorop.

Mogelijk heb je het boek van Julia Cameron al in huis, geleend van de bieb of aangeschaft. Maar ook als je het boek niet hebt is het interessant voor je om mee te doen.

Voel je dat je verandering wilt? Jij bent aan zet. Dan is deze proeverij een uitkomst voor jou! Je maakt kennis met deelnemers, de werkwijze en de opbouw en inhoud van The Artist’s Way. Door mee te doen met een groep zie en hoor je waar anderen mee bezig willen en kun je elkaar inspireren. Herkenning, erkenning en gelijkgestemden ontmoeten. Wat levert het op?

CREATIEVE ENERGIE,
SPEELSE MOMENTEN,
FUN.
Doe je mee? 👇

Ben je nieuwsgierig en wil je starten met The Artist’s Way maar ook heel graag eerst meer weten over de methode?

Voordat het traject van The Artist Way start kun je meedoen met een Introductie van The Artist’s Way op maandag 14 maart om 19.00 uur.

Claim je plek voor de gratis Introductie van The Artist’s Way online bijeenkomst op maandag 14 maart om 19.00 uur.

Bij voldoende deelnemers start er een groep van The Artist’s Way op maandag 21 maart.

Laat je niet belemmeren, maar probeer uit.

Ik ontmoet je graag online.

Je kunt je nu opgeven.

Henriëtte