Gratis Introductie The Artist\’s Way

Online op donderdag 13 januari 2022 om 19.30 uur.

Ga je het nieuwe jaar door op de oude manier van te lang, te veel dingen MOETEN doen die geen uitdaging, zingeving, voldoening of plezier geven?

Of wil je verandering en niet meer druk zijn met dingen die energie vreten waardoor je bekaf wordt en een kort lontje hebt?

\"\"
The Artist\’s Way online

Binnenkort organiseer ik een Introductie van The Artist’s Way.

Mogelijk heb je het boek van Julia Cameron al in huis, geleend van de bieb of aangeschaft. Maar ook als je het boek niet hebt is het interessant voor je om mee te doen.

Voel je dat je verandering wilt? Jij bent aan zet. Dan is deze proeverij een uitkomst voor jou! Je maakt kennis met deelnemers, de werkwijze en de opbouw en inhoud van The Artist’s Way. Door mee te doen met een groep zie en hoor je waar anderen mee bezig willen en kun je elkaar inspireren. Herkenning, erkenning en gelijkgestemden ontmoeten.

Ben je nieuwsgierig en wil je starten met The Artist’s Way maar ook heel graag eerst meer weten over de methode? Meld je dan nu aan!

Voordat het traject van The Artist Way start kun je meedoen met een Introductie van The Artist’s Way op donderdag 13 januari om 19.30 uur.

Claim je plek voor de gratis Introductie van The Artist’s Way online bijeenkomst op donderdag 13 januari 2022 om 19.30 uur.

Bij voldoende deelnemers start er een groep van The Artist’s Way op donderdag 20 januari 2022.

Laat je niet belemmeren, maar probeer uit.

Ik ontmoet je graag online.

Je kunt je nu opgeven.