Boost je creativiteit

Weet jij nog hoe het voelde om te spelen? De tijd te vergeten, niets meer te horen van je omgeving, lekker vies te worden? Hoe ouder we worden hoe minder we spelen. We hebben het druk met thuiswerken, rekeningen betalen, ons verantwoordelijk voelen. Thuiswerken en alles wat daar omheen ook nog aandacht van ons nodig heeft, vraagt niet alleen energie maar vooral ook veel flexibiliteit. Het is nog steeds een lastige tijd op dit moment. Vooral als je ervaart dat je leegloopt. De zomer is dé tijd voor reflectie. En deze periode kun je gebruiken om dromen en plannen te realiseren.

Je vraagt je af hoe je weer meer speelsheid, energie en creativiteit in je leven kunt brengen.

\"\"

Iedereen herkent het wel dat je af en toe vast zit. Je ziet de oplossing niet, vindt de taak saai, je stelt steeds uit wat je moet doen of je ziet er als een berg tegenop. Ben je een slimme, snelle denker en benader je situaties vooral rationeel? Leg je de lat hoog voor jezelf? Dan is de kans aanwezig dat je blijft steken in een vaste mindset.

In een vaste mindset ligt de focus vooral op:
• jezelf bewijzen
• je bent perfectionistisch
• je stelt hoge eisen aan jezelf

Creativiteit helpt om los te komen van vaste denkpatronen. Je ontwikkelt een groeimindset waarbij je je meer bewust wordt van
• je ontwikkeling
• je talenten
• je mogelijkheden tot groei

Creativiteit levert je ontspanning en plezier zonder dat je een doel hoeft te behalen, je hoeft niet te winnen of jezelf te verbeteren. Je vergeet voor even je werk en verantwoordelijkheden. Je ontdekt manieren om flexibel en ontspannen lastige situaties op te lossen. Je krijgt  er nieuwe energie door, net als vroeger.

Voor wie is dit webinar:
Als je
• een slimme en snelle denker bent
• situaties vooral rationeel benadert
• de lat hoog legt voor jezelf

Onderwerpen in dit Webinar:
• Speel je nog of ben je dat verleerd?
• Hoe wordt je creativiteit beïnvloed door je mindset
• Samen aan de slag met een creatieve opdracht
Materialen zijn wit papier en stiften.

Heb je zin in een uitdaging?
En wil je naast uitleg ook aan de slag samen met anderen?

Welkom op woensdag 30 juni 2021
Webinar van 19.00 tot 20.00 uur.
GRATIS DEELNAME
Meld je nu  aan.