Voorkomen van een Burn-/ Bore-OUT

Stress op de werkvloer is beroepsziekte nummer 1. Meer dan een miljoen mensen loopt jaarlijks het risico op een burnout of bore-out en andere werk gerelateerde psychische ziektes.Dat kan duizend-en-een oorzaken hebben en zich manifesteren in even zoveel symptomen. Maar de mensen die er mee te maken kregen, hebben één ding gemeen: als ze er eerder over hadden gesproken met hun omgeving, thuis en op het werk, dan was het waarschijnlijk nooit zo ver gekomen. Daarom is het belangrijk om werkstress bespreekbaar te maken.

Voel je je al een tijdje verveeld, vermoeid en heb je weinig energie? Wil je taken doen waar je energie van krijgt en die passend bij je zijn? Zodat je je waardevol voelt op je werk en in je privé-omstandigheden. Wil je ontdekken wat voor jou belangrijk is?

Welkom op dinsdag 4 juni als je meer wilt weten over:

  • Gezonde stress en voldoende uitdaging.
  • Hoe voorkom je een burnout of een bore-out ?
  • Wat non-verbale therapie voor jou kan betekenen.

Datum: 4 juni 2019

Tijd: 19:00 -20.00 uur

Gratis deelname. Graag aanmelden.

Nieuw Bezoekadres: per 1 juni 2019

Nansenstraat 44, 6671 BB Zetten

T:   06 12851632

h.deruijter@speltherapiepraktijk.nl