Thema Event: HOOGBEGAAFD Herkennen en Erkennen

In de maand Maart worden er verschillende activiteiten rondom het thema Hoogbegaafd georganiseerd.

Ook Speltherapiepraktijk Henriëtte de Ruijter in Zaltbommel organiseert samen met Rianne Koelewijn van “Speltherapie Het Vogelhuis” activiteiten tijdens deze maand!

Op woensdag 21 maart van 9.00 – 10.00 uur geeft Rianne Koelewijn Speltherapeute en Psycholoog informatie over SPELTHERAPIE VOOR KINDEREN VAN 4 – 12 JAAR. Hebt u interesse om meer te weten over HOOG BEGAAFD zijn bij kinderen? De ontwikkeling van een hoogbegaafd kind kan anders verlopen. Wanneer hoogbegaafdheid niet herkend wordt, kan het zijn dat een kind niet begrepen wordt en vastloopt in zijn of haar ontwikkeling. Wat kan speltherapie dan betekenen?

Op donderdag 22 maart van 19.00- tot 20.00 uur  kunt u informatie krijgen over BEELDCOMMUNICATIE VOOR VOLWASSENEN, die (vermoedelijk) HOOG BEGAAFD zijn. Veel volwassen hoogbegaafden komen er pas op latere leeftijd achter. Als je eindelijk ontdekt waarom je je hele leven anders hebt gevoeld, omdat je (mogelijk) hoogbegaafd bent, dan valt er veel op zijn plaats, maar het kan ook verwarring geven. Henriëtte de Ruijter geeft hierover informatie. Non-verbale therapie richt zich op persoonlijke ontwikkeling of herstel.

Deelname is gratis. Graag aanmelden vooraf.

Contactgegevens:

Henriëtte de Ruijter

Speltherapeut voor (jong)volwassenen.

E-mail: h.deruijter@speltherapiepraktijk.nl

Telefoon: 0418510700