Werkstress

Stress op de werkvloer is beroepsziekte nummer 1. Meer dan een miljoen mensen loopt jaarlijks het risico op een burn-out en andere werk gerelateerde psychische ziektes. In heel veel organisaties zijn er collega\’s die vanwege werkstress thuis zitten of hun werkdruk niet of nauwelijks aankunnen. Dat is alarmerend. Want als je eenmaal een burn-out hebt gehad, dan is er een vergroot risico op een tweede burn-out.

Welkom op woensdag 15 november als je meer wilt weten over

  • Gezonde stress
  • Hoe voorkom je een burnout?
  • Wat non-verbale therapie voor jou kan betekenen.

Datum: 15 november 2017

Tijd: 19:00 -20.00 uur

Gratis deelname. Graag aanmelden.

0418 51 07 00

h.deruijter@speltherapiepraktijk.nl

\"werkstress\"

In 2017 vindt de Week van de Werkstress plaats van 13 t/m 16 november. In het hele land organiseren bedrijven activiteiten om werkstress aan te pakken en het werkplezier te vergroten.Het is een initiatief van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid met als doel goede arbeidsomstandigheden