De Opvoedweek 2017. Thema: ‘Buiten de lijntjes!’

BEELDCOMMUNICATIE VOOR JONGEREN VANAF 12 JAAR.

Gevoelens en ervaringen zijn soms moeilijk onder woorden te brengen. Er zijn mensen die zich beter uiten door beelden. Ben je geen prater, maar wil je wel hulp? Of praat je juist alle mensen onder de tafel, maar voel je je toch onbegrepen? Ontdek dan of deze hulpverleningsvorm bij jou past.\"\"Tijdens deze week zal er door de Speltherapiepraktijk Henriëtte de Ruijter een bijeenkomst          met informatie over Beeld Communicatie georganiseerd worden.

Woensdag 4 oktober van 19.00 tot 20.00 uur zal er uitleg zijn over de werkwijze van deze vorm van therapie. Deze informatieve en interactieve bijeenkomst is gratis en geheel vrijblijvend.

Graag aanmelden tot uiterlijk dinsdag 3 oktober.

\"\"Ik zie ernaar uit je te ontmoeten!